Prezentare generală
Tipul ofertei: Vânzare
Categorie: Complexe
Numărul de blocuri: 7
Etaje: 17
Numărul de apartamente: 550
Descriere

Infrastructura zonei de amplasare

Complexul Rezidențial „OASIS” se află situat într-o zonă în plină dezvoltare. Cu o mulțime de locuri de odihnă, divertisment și agrement, puncte comerciale, puncte de menire socială, instituții educaționale și de învățământ, Centre medicale și toate acestea se află la doar câțiva pași de la Proiectul rezidențial „OASIS”: Centrele Comerciale „Soiuz”, „Loial” și „PanCom”, fast food-urile McDonald’s și KFC, o mulțime de cafenele și restaurante pentru satisfacerea tuturor gusturilor, secții bancare, farmacii, saloane de frumusețe, spitale, centre medicale și clinici stomatologice.

Pentru copii în apropiere de casă funcționează Grădinița nr. 5, Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare”, Liceul Muzical „Ciprian Porumbescu”, Liceul Teoretic „Alecu Russo”, Colegiul Tehnologic și Colegiul Financiar Bancar.

Nu departe de Complex este în stadie de construcție Centrul Comercial Kaufland.

Caracteristica Tehnică a construcției și date generale despre Proiectul Rezidențial

Complexul Rezidențial „OASIS” constituie o clădire de apartamente, care este împărțită în 7 blocuri locative. Toate blocurile dispun de câte 17 nivele și sunt construite în formă de semilună. Imobilul este construit din cărămidă. Are instalată tâmplăria exterioară profil PVC și geam termopan.

Fiecare scară locativă este echipată cu a câte trei ascensoare moderne. Lifturile funcționează prin intermediul cartelelor de acces. Două lifturi sunt destinate locatarilor de la etajele 1-17, iar al trei-ea este în folosință numai pentru rezidenții de la etajele 15 – 17.

Amenajarea Complexului Rezidențial „OASIS”

Complexul locativ are o curte de tip – închis. În incinta Rezidenței este amenajat un hectare întreg de zonă de parc privat. Blocurile de apartamente dispun de spații comerciale cu vitrine panoramice. Pentru rezidenți sunt prevăzute buticuri și magazine, este un Centru de dezvoltare pentru copii „Star Kids” și zonă de joacă pentru copii, funcționează un Centru SPA, o piscină, sală de fitness și de forță de la Aguaterra Wellness, este un restaurant modern cu priveliști uimitoare. De asemenea la dispoziția locatarilor funcționează o farmacie, o curățătorie pentru haine și este un serviciu de curățenie a apartamentelor.

Features

Parcare

Balcon

Gata de intrare

Termopan

Sistem de alarmă

Încălzire autonomă

Interfon

Supraveghere video

Ușă blindată

Ascensor

Bloc Nou

Dat în exploatare

Generator electricLocație

Riscani , str. Bogdan Voievod 1, Rîșcani, Chisinau


Distribuiți acest proiect:

Calculator credite:

Contact

Proprietăți de vânzare
Proprietăți de închiriat