Prezentare generală
Tipul ofertei: Vânzare
Categorie: Complexe
Numărul de blocuri: 11
Etaje: 9
Numărul de apartamente: 440
Descriere

DECEBAL RESIDENCE AVENUE un nou simbol al sectorului botanica.

Fiind amplasat în inima sectorului, DECEBAL RESIDENCE AVENUE este soluția perfectă pentru persoanele care își doresc o locație liniștită cu o infrastructură bine dezvoltată și acces direct la: școli, grădinițe, hypermarket, centre comerciale, transport public ș.a

Spațiul locativ corect compartimentat va permite să savurați din plin un trai decent in noua locuință,
iar pentru iubitorii de vederi panoramice avem oferte speciale – apartamente de tip penthouse.
 

Prezentarea ansamblului de locuințe

Ansamblul imobiliar „Decebal Avenue Residence” este compus din 11 imobile, toate sunt construite cu câte un regim egal de înălțime și au 11 Etaje cu apartamente.

Structura constructivă a blocurilor imobiliare este formată doar din materiale calitative de construcții și clădirile sunt proiectate cu un schelet din beton armat, iar umplutura pereților este realizată din blocuri din BCA (beton celular autoclavizat).

Fiecare bloc rezidențial este proiectat cu câte un hol spațios și primitor, care este elegant finisat cu materiale de finisare moderne și cu un gust bun alese. De asemenea imobilele beneficiază de ascensoare moderne, care dispun de un grad înalt de siguranță, sunt rapide și sunt silențioase (funcționează foarte liniștit) pentru a păstra liniștea în locuințe. La parterul blocurilor rezidențiale sunt proiectate spații de menire comercială, unde locatarii vor beneficia de diverse servicii și oferte chiar imediat în casa sa.

Curtea interioară a complexului rezidențial este perfect amenajată cu spații verzi plantate cu gazon și plante decorative, cu alei pietonale amenajate și cu mobilier urban dotate. Iar pentru cei mai micuți locatari în curte se află amplasat și un loc de joacă echipat cu tobogane și leagăne de un nivel înalt de siguranță.

Locurile de parcare din complexul rezidențial „Decebal Avenue Residence” sunt organizate subterane.

Features

Parcare

Balcon

Gata de intrare

Termopan

Ușă blindată

Ascensor

Teren de joacă

Bloc Nou

Dat în exploatare

Ieșire la drum

Gazificat

Amplasat în localitate

Linie telefonică

Sistem de irigare

Canalizare

Aprovizionare cu energie electricăLocație

str. Decebal, sectorul Botanica , Chisinau, Botanica, Chisinau


Distribuiți acest proiect:

Calculator credite:

Proprietăți de vânzare
Proprietăți de închiriat