Apartament !
53600,00
Pentru că știm cât de anevoios poate fi procesul de cumpărare și mai ales momentul renovarii, noi iti oferim acest apartament cu doua camere în care te poți muta doar cu lucrurile personale fară a mai investi bani suplimentari, timp și stres!
Poziționat într-o zonă ce iți oferă confortul de a avea acces la cele mai importante puncte de interes din oras si tot ceea ce iti poate fi necesar.

Se află la etajul 12 din 12 cu priveliște către oraș, având parte de lumina naturala a Soarelui pe tot parcursul zilei, suprafata de 59.6 mp.
Nivelul de calitate premium a materialelor folosite, atentia deosebită la detalii si finisaje, luminozitatea extraordinară data de spatiile vitrate mari, spatiul generos, compartimentarea inteligenta, garantia unei construcții sigure, tehnologia eficientizarii termice și a consumului de utilitati, toate acestea iti vor defini un nou stil de viata!
Încălzirea se face prin intermediul centralei termice cu gaz si a caloriferelor dispuse in fiecare incapere. Apartamentul are izolatie termica exterioara.
Datorita:
- Gradiniță/școala
- Supermarket și alte magazine comerciale
- Bazinul Olimpic, parcuri pentru recreere și locuri de joacă pentru copii
- Stații pentru mijloc de transport în comun cu acces către toate zonele orașului,


Apartamentul se vinde mobilat si utilat oferind cel mai bun confort noului proprietar fara a mai face investitii in plus. Din acest motiv el poate fi potrivit si ca investitie spre a fi dat in chirie iar zona în care se afla il ajuta foarte mult pentru aceasta!
Telefon de contact 079-926-000 sau 060-999-660
Click to order
Cart
Total: 
Nume / Prenume
E-mail
Nr. de contact