Apartament elegant Centru Chisinau 77mp
77690,00
Va propunem un proiect cu un design urban integrat, proiectul oferă o gamă largă de locuințe inteligent compartimentate într-un mix de facilități unice aflate în centrul orașului, cele mai noi tehnologii și materiale de construcție pur ecologice.
Va oferim Apartamente cu 2 camere, cu suprafata de: 77mp
Pretul este de 970 euro/mp
Este unul dintre proiectele imobiliare care beneficiază de o poziționare excelentă, fiind amplasat într-o zonă privilegiată, într-o zonă rezidențială și liniștită pentru familia dvs, având acces rapid și avantajos în orice direcție a orașului, dar și o distanță foarte mică de parcurs până la mijloacele de transport comun sau punctele de interes pentru viitorii locatari, cum ar fi: unitățile de învățământ (școli, grădinițe), piețe, centre comerciale sau spațiile de recreere și de relaxare, oferite de aleea Grigore Vieru sau a străzii Pietonale.
Detalii:
Carcasă – beton armat, cu pereți din cărămidă roșie, carcasă monolit din piloni fără grinzi, cu înălțimea tavanului de 280 cm.
Casă energoeficientă, iarna cald iar vara răcoare
Construcție ecologică din material natural Fațadă termoizolată cu vată minerală iar pe exterior cu piatră naturală
Geamuri profile german în 7 camere și cu 3 straturi de sticlă
2 ascensoare rapide și silențioase de la subsolul clădirii (parcare subterană) până la ultimul etaj
Transport în imediată apropiere accesibil în orice direcție a orașului 2 nivele de parcare subterană Uși blindate
Rețeaua de încălzire dotată cu termocentrală (cazan) și radiatoare Hidroizolator pe acoperiș din PVC Fonoizolare între apartamente și etaje cu membrană acustică Ventilare separată la fiecare apartament ce face legătura direct cu exteriorul
Telefon de contact 079926000 NicolaeEtaj: 2

M2: 30-100

Odăi: 2

Click to order
Cart
Total: 
Nume / Prenume
E-mail
Nr. de contact